Even voorstellen

Ik ben Elif Aydemir, 44 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen; twee dochters en een zoon. Hiernaast hebben wij ook een mooie kat. Samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Haarlem.

Na mijn studie Public Relations (PR) in het buitenland en verschillende werk ervaringen in Nederland ben ik uiteindelijk bij een zorgbedrijf terechtgekomen als communicatiemedewerker. Later heb ik opgemerkt dat ik kraamverzorgende een zeer interessante beroep vond. Naast mijn werk in de zorg heb Ik een opleiding tot kraamverzorgende gevolgd. Na het behalen van mijn diploma, werk ik nu al vier jaar als kraamverzorgende. Ik ben werkzaam geweest in heel Noord-Holland. Ook heb ik geassisteerd bij veel huispartussen en bevallingen in ziekenhuizen (in Zaandam, Haarlem en Amstelveen).

Vanaf maart 2022 begin ik als zelfstandige Kraamverzorgende gestart met Kraamzorg Elief. Ik zal dan ook graag cliënten aannemen. Als u kraamzorg nodig heeft, neem dan gerust contact met mij op.

Werkgebied

Werkgebied is Amsterdam en omgeving met een straal van 20 km. Uiteraard zijn andere plaatsen zeker bespreekbaar. Neem hiervoor gerust contact op met Kraamzorg Elief.

Uren

Het landelijke indicatie protocol heeft 24 als minimaal aantal uren en 80 als maximaal aantal uren. Voor kunstvoeding is 45 uur vastgesteld en voor borstvoeding is 49 uur vastgesteld. Deze uren zijn in 8 dagen te verdelen. Mocht het nodig zijn meer uren te indiceren kunnen wij dit in overleg met de verloskundige regelen. Wij leveren zorg op maat.

Tussen 28 weken en 32 weken zwangerschap nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een uitgebreide intake gesprek bij jou thuis.

Prijs

Als je in Nederland verzekerd bent, wordt de kraamzorg vergoed vanuit het basispakket. Er is een wettelijke eigen bijdrage van €5,10 per uur (2022). Als je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat je een deel of zelfs de gehele eigen bijdragen vergoed krijgt. Wij kunnen de declaratie verzorgen bij iedere verzekeringsmaatschappij.

Hoe kunnen wij u helpen?

Kraamzorg Elief staat voor: